Štěstí

Štěstí

Anotace: V čem vidíte štěstí vy?

Co je to štěstí, v penězích v lásce, či rodině.
Žít na vrcholu, v bídě, či spodině.
Cítíš se šťastný, když máš nové auto.
Cítíš se šťastný, když najdeš svoje motto.
Čím bys to vysvětlil, co radost dělá ti.
Avšak řekni mi, co spát nedá ti.
Hledáš se tam, kde předtím se ztratil.
Snažíc se pochopit. Chceš, aby ses vrátil.
Jsi šťastný s tím, co teď vlastně máš?
Řekni mi, jestli ses pochopil, zda či dobře se znáš.
Když ano a víš co hledáš ve světě.
Každý však nenajde se v každé mé větě.
Jsi zmatený, v sobě se hledáš.
Potom ani na své štěstí nedbáš.
Smutný a plný těch zlých emocí.
Pomoz si sám, když není ti pomoci.
Jediný, co člověk má a co mu zůstane.
Je on sám, jen s tím člověkem to do konce života dopadne.
Nehledej štěstí v ostatních lidech.
Nehledej potěšení ve zklamaných slibech.
Prostředí je odrazem tvých vlastních nálad.
Pokud pořád něco řešíš, jsi plný záhad.
Rozpor v sobě, teď však i v jiných.
Já jen hledám klid, v těch našich chvílích.
Tak kde štěstí najdeš, teď sám sebe se zeptej.
Ódu pro své štěstí, od znova zapěj.
Když vlastníš ho, no tak si važ ho.
Na lano, co radost dělá ti, k sobě přivaž ho.
Avšak, když stále hledáš, co chybí ti.
Tak jsem na tom stejně, těžko poradím ti.
Mám štěstí, co šťastným mě dělá jen z půli.
Avšak já počkám si, silnou mám vůli.
Co pro štěstí každý neudělá.
Asi je to to, co má osoba hledala.
Hvězdy nám zářily, při prvním styku.
Pocit mě naplnil, když tiskla ses k mému triku.
Avšak jen chvilkový pocit štěstí já našel.
Nevím, jak daleko bych pro to štěstí až zašel.
Já štěstí nehledám, čekám až přijde.
Doufám, že to, co zamýšlíme nám vyjde.
Avšak pořád nevím, zda-li z toho šťastný mám být.
Nevím jestli jen nechceš mé city zabít.
Teď prosím řekni mi, v čem štěstí máš ty.
Ať vím, jaký člověk má jaké své hodnoty.
Autor Notimportant, 02.10.2019
Přečteno 258x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Štěstí... snad je jako smích
pěkné chvíle - těžit z nich...

12.10.2019 20:03:55 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí