SUP

SUP

Anotace: LYRICKÁ BÁSNIČKA TAKOVÁ MILOUČKÁ

byl to kruh

nějaký zbytný

druh, hraji tu hru

takovou tu zvrhlou

trochu, trhlou a pro

mne zcela nudnou,

skála zas někoho 

schodí, co kdo má

někdo po ní chodit,

zatáčka kurva prudká

vytlačí tě vně zprudka

 

někdo z ní odpadne 

nepatrně snadně, konec

ví odpoví, zápory jsou tak

nepatrně odporné, řeknou 

zase to své ne, pokolikáté

je to již už dnes, pes námitku

prý zamítnul, právníka prý 

odmítnul, štěká tady sám 

soundu plný sál, křeč jednotně

a zcela nehmotně se šíří stále

dál,

nijakost tu proudí tebe nebe všechny

soudí, proč jsem byl zde tu dán vždyť

ještě není dodělán, něco chybí jsou to

třeba chyby co se po světě si proudí a

pak tebe i mne zatraceně soudí, v hlouby 

srdce klušu trpce nemohu tak se zcela nutně

jen tak pomateně se tam pohodím, neskutečným

marasmem se brodím, chodím vodím to své

tělo po vesnici plnou nenávisti v ksichtě listí

 

světem chodí nebo spíše se jen trapně plouží,

na okraji toho svého světa zastaví se, co dále

je to prosté jen tak životu přísahu nekonečnou

složit, stojí na římské obrovské budovy slez z

té krabice pitomče ještě spadneš natlučeš si

koleno a budeš zase brečet,

 

svět je křiví nu asi podle lidí v něm, pokrytectví

všude kol kolem slyšíš jak pokrytecky zní, jsme 

v tom marasmu nemravnosti zcela jiní, jen to 

dořeknu další vrstva plošně hustá ještě plná

gusta, další kus jo je to ten hnus zatím je pryč 

ale zustalo v něm hodně lidí, sebe jen v tom

skle pokřiveném vidí, jeden z nich je i VIP

v křesle si tam sedí ledabyle si tam lebedí, z úst

jen samé zlo z arogance zrozen zrůda v něm čpí,

zvláštní choutky má notebook zapnutý dětské porno

prý si prohlíží, každému je to u řiti proč není schován

v houšti kanály se neplíží, 

 

 

 

 

 

 

 

Autor triceps, 07.10.2019
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

věru lyrično/fuck(t)-ično/ hodné kult-uristického formátu...

07.10.2019 14:49:50 | Frr

Buď chlap a neříkej věci na půl úst.

07.10.2019 16:34:08 | triceps

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí