Ticho rozjimave v polovině podvečera

Ticho rozjimave v polovině podvečera

Anotace: Myšlenky a meditace při ambientni procházce Chribskym lesem s Nilsem Framem.

 

 

   

    Hlasy nepostihnutelnosti,
pod smrakajici oblohou,
tkaniva nostalgie,
místa předků duševní krajiny.

Zpěv nad krovy korun,
hlas uzdravujici své ustavicne kořeny,
vyhloubene a vykloubene v čase,
šeraveho svitku světla.

   ,mudrci v kmenech, mantry v mysli'


  ustavicna pouť básnické myšlenky,
hudební cesta do nitra duše,
  podvoleni se silám míst,
přesahujících nás samé.

'Uvěříme znovu v krásu, přírodu;


rozkol jednoty snoubene v tvar tváře,
snoubene hlasem nekonečna.

Vid, slech,
šepot paměti;
slepé tkáně,
probouzející srdce,

tepe v zatemněná setkání,
mezi světlem a nocí.

(Trnavky)

Autor Happyyz, 08.10.2019
Přečteno 226x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, MiMiKa, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozdíl od autorské myšlenky k meditaci je zřejmý. Také dobře pojatý a rozvedený motiv se mi líbí.

08.10.2019 19:10:12 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí