Bavi mě

Bavi mě

Anotace: Baví mě(YouTube-tyna-i bez tebe)

Baví mě tvořit
nedělám to kvůli tipům
Baví mě psát
kvůli všem kyselejm ksichtům
co se neumí zasmát
sami sobě někdy
píšu pro všechny
líný lemry
co se podělají i z mála
a když se rozbrečí
pomůže jim ve všem
jen jejich máma
Autor kikin87, 11.10.2019
Přečteno 172x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí