Jsi nej

Jsi nej

Anotace: Jsi nej(odvaha ti nechybí)

Oh mysliš si o sobě
že ti patří celý svět
přitom neumíš napočítat
do čísla malého a to je pět
Joo myslíš si o všech
že jsou jen hadry na podlahu
ty jediná umíš vše
máš na nekalosti povahu
jsi jen husa hloupá
co nezná mezí
v tobě to zlo
v hloubce vězí
Autor kikin87, 12.10.2019
Přečteno 224x
Tipy 2
Poslední tipující: mirecek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí