2x O SMRTI

2x O SMRTI

Anotace: Ze včerejší tvorby.

DOPIS NA ROZLOUČENOU

Už mě nic netěší,
už mě nic neba,
pryč se vší veteší,
není mi třeba,
jen klubko špagátu
nechám si v kapse
a vzkaz pro Agátu:
Teď s jiným trap se!


PRIVÁTNÍ SMRT

Představa jediné Smrti
Umanuté sběratelky životů
Kosící je jeden po druhém
Jako na běžícím páse
Je naprosto zcestná
Každý máme svou vlastní Smrt
Nezaměnitelnou jako DNA
Nebo otisky prstů
Přítomnou v morku kostí a
Vrhaném stínu
Trpělivě čekající
Až nadejde její čas
Avšak kdy to bude
O tom rozhoduje jen ona sama
Neradno ji vytočit
Kdo nasere svou Smrt
Zemře předčasně
Autor Neklan, 18.10.2019
Přečteno 197x
Tipy 4
Poslední tipující: mirecek, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

2x o včerejší nudě

18.10.2019 10:39:20 | Karel Koryntka

No ba, rakovina je velmi nudná záležitost.

18.10.2019 15:59:43 | Neklan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí