Zlo v něm

Zlo v něm

Anotace: Zlo v něm

Teď zbyly jen sny
a v náručí pocity
ty co jsou zrádné
a od zlého necity
co je tak chladný
až z něho mrazí
on má ty sklony
co mají vrazi
on nemá prách bolesti
jen moc ubližovat
nezalekne se ničeho
musí všechny ponižovat
bodá svými myšlenkami
do všech okolo
při tom je jen mizera
v barvě trikolor
co neví jak se životu postavit
a jak se proti němu ohradit
zločinec co ví kulový
a v sobě ukrytý hodnoty nulový
Autor kikin87, 25.10.2019
Přečteno 210x
Tipy 1
Poslední tipující: Now
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky den no ja pár jo a vy

27.10.2019 16:36:59 | kikin87

Zdravíčko. Znám. Víc než bych chtěl.. :)

01.11.2019 04:08:21 | Now

Známe ho ?

27.10.2019 02:44:32 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí