Odpusť

Odpusť

Anotace: Zmeny, vzťahy, sny a rodina :)

 

Čím som starší, tým viac chápem, čo je v živote dôležitejšie. Toto rozhodnutie je na každom z nás.

A hoci sa zdá ťažké, každý príde do bodu kedy sa rozhoduje do ktorého ohňa bude prikladať viac dreva aby mohol rásť a zahrievať jeho srdce.  Určujeme si priority, meníme pohľady, názory a to je myslím dobre. Čím som starší, tým viac chápem čo je dôležitejšie.

Pre mňa.

Preto sa snažím myslieť zodpovednejšie...

 

Prosím odpusť mi

všetky tie noci prebdené

prosím odpusť mi

tie slzy - prvé aj posledné

by som dal

za to aby sa tvoj hlas znova smial

za to aby tvoj pohľad vyžaroval

to čím blúdiacich navigoval

a chránil pred útesmi

ešte dávno pred tým

ako prišli nezhody

prosím odpusť mi

že nedokázal som zahodiť všetky svoje chyby

prosím odpusť mi

tvoje slzy

prosím odpusť mi

nežiadam druhú šancu, nie

len chcem aby si vedela že už chápem

a veľmi ma to mrzí

 

Prosím odpusť si

že si sa zmenil

prosím odpusť si Dávid

že si sa zmenil

ale dobre vieš že nie kvôli nim

spravil si to kvôli sebe

viem že ti chýbajú stratení priatelia

ale začal si premýšľať a to je dobre

tí čo odišli možno pochopia

že sa len snažíš byť najlepšou verziou seba

 

Prosím odpusť mi

že som nezostal doma

prosím odpusť mi

si skvelá žena

v mojom srdci navždy, navždy mama

síce som odišiel plniť si sny

ale v mojom sne si stále aj ty

cítim hriať lásku v tom ohni

ktorý si vo mne zapálila

a za to ti navždy budem vďačný

ľúbim ťa, mami

a keď budeš potrebovať hneď pribehnem

za tebou

nech budem kdekoľvek

sme spojení s tým večným citom a oblohou

snažím sa byť tou správnou osobou

a dúfam, že na mňa budeš hrdá

 

Prosím odpusť si

že nie si dokonalý

viem že keď otvoríš svoje srdce

cítiš sa pred svetom ako nahý

prosím odpusť si

že cítiš únavu od tvojej snahy

pretože tá snaha z teba robí víťaza

ten kto sa vzdáva od svojich snov odchádza

preto ťa prosím nevzdaj sa

pretože keď to zvládli druhí 

dokážeš to aj ty

dokážeš uspieť, ja to viem

aj keď máš veľké a bláznivé sny

vďaka tejto viere ešte veriť dokážem

tak prosím poďte sem

aj keby len malými krokmi

na to miesto kde držíte svoj sen...

Autor Dávid, 29.10.2019
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: Jarunka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi hluboce jsi vyjádřil Davi to, co cítíš a prožíváš.Je důležité ,,najít se" a u Tebe se tak stalo.
Přeji vše dobré na Tvé cestě Životam.

08.03.2023 22:19:49 | Jarunka

Veľmi si to vážim Jaruš, ďakujem ti :)

11.03.2023 18:27:51 | Dávid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí