Tvoj pohľad

Tvoj pohľad

Anotace: Niekedy netreba slová...

 

Tvoj pohľad nebol nikdy...

 

Tvoj pohľad nebol nikdy chladnejší

 

Tvoj pohľad keď zas neprichádzam

viem že mi to nemusíš veriť

ale naozaj som šiel odtiaľ sám

 

Tvoj pohľad keď sa neskoro vrátim

radšej nespím

lebo ťa chcem vidieť odchádzať

ale stále dúfam že je to len zlý sen

a že sa mi podarí prebudiť

prečo aj s mapou v rukách

sa mi podarí zablúdiť

keď pri tebe je jediné miesto

na ktorom si prajem byť

 

Prepáč mi

že ma stále láka objavovať kraje

a tie miesta nové,

ich taje

krásy kde ten vinič zreje

vrchy aj tie spodné toky riek

a tvoriť cesty

ktorými sa vždy vrátim späť

za tebou

 

Niekedy aj keď slnko dávno spí

ja túžim písať

niekedy aj keď sa začína

prvý človek prebúdzať

ja túžim kráčať

po tých prázdnych uliciach

a hľadať

inšpiráciu

keď chcem písať o láske

myslím na teba

a tvoj pohľad

ale nechcem písať stále o láske

preto musím často ísť

a učiť sa cítiť

všetkými zmyslami

nepodviedol by som ťa

nie!

 

Len potrebujem ísť za snami

kráčať pestrou lúkou ale aj bahnom

za nimi

tak mi prosím pozri do očí

a povedz úprimne

čo z nich cítiš?

 

Tvoj pohľad nebol nikdy...

 

Tvoj pohľad nebol nikdy takto skutočný

Autor Dávid, 02.11.2019
Přečteno 222x
Tipy 2
Poslední tipující: Jarunka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

… A učit se cítit
všemi smysli*

A možná je podstatou k partnerskému porozumění.
Pěkná, procítěná pozornost k ženě.

03.11.2019 12:56:02 | šerý

Ďakujem šerý :)

19.11.2019 14:37:51 | Dávid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí