V půli noci

V půli noci

Reklama na cigára a důchodci
Jsou mou společností v půlnoci.
Čekání na autobus, co nepřijde,
U výlohy, co hlásí výprodeje.
Je poněkud zvláštní atmosféra.

Opilci bloudící po ulicích,
Duši maj bílou, ale černo v plicích.
Halekají si bezstarostně lalala,
Občas bych s nima ráda zpívala.
Ale na písních je důležitý obsah.

Už zhasínají lampy pouliční,
Strach dopadá na kosti klíční.
Přibývá stínu v místech bez světla,
Nejradši bych odsud právě teď utekla.
Ale stínům člověk stejne neuteče.
Autor Šíleně smutná princezna, 06.11.2019
Přečteno 215x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Rose Rosé, Kapka, J.Karasová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí