Nespravedlnost v životě

Nespravedlnost v životě

Anotace: Nespravedlnost v životě (vidět už to nemůžu)

Nevěřím v něho
neboť je nespravedlivý
koná na špatných místech
není objektivní
bere si ty
co mají život před sebou
bere si ty
co za svůj osud nemohou
je mi líto děti a mladých
co by tu chtěly být
on jim bere šance
a nedá sílu žít
dopouští chyby co nejdou vzít zpět
rodinám dává utrpení a hněv
život je svinstvo
život je prokletí
spravedlnost krutá
když bere mámy od dětí
jsem zastáncem pravdy
proto ji píšu do řádek
zmírá se ve velkém
i bez válek
Autor kikin87, 10.11.2019
Přečteno 314x
Tipy 1
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je život.
Každý si kráčí svojí cestu.
Někdo kamennou, jiný dlážděnou. Někde dává, někde bere.Jsme jenom schránka a duši musíme krmit tim nejkvalitnějším. ;-)

10.11.2019 18:52:37 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí