Řev

Řev

Hněv bohů v každém z nás

když nastane ta jeho chvíle,

zapálí oheň ve vteřině

a zařve na dvě míle

 

Kultura chování, 

však trochu ubrzdí hlasy, 

horkost hlav,

nesmyslné  řvaní,

co podobá se krákání

 

Vniveč je píle s ing. před jmény,

vniveč je imič s tváří klidu

a míru jako u M. Magdalény

 

Co zastaví náš jazyk

říci mrzké naplavené slova

v kupící se stoce,

kde už dávno rodí se odplata?

 

Zrcadlo... a záplata
Záplata na bolístku
Zrdcadlo shlédne blbce

a idiota co se bude stydět

 

Nebo vylézt na vysoký kopec,

vyřvát a vybrečet se na samotě?

Autor Isla, 12.11.2019
Přečteno 194x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí