Démon

Démon

Anotace: BlaBlaBla - prostě to tak je a nejde z toho odejít

Nejsem normální bytost lidská,
zlo mé kroky provází
nepříjemnou invazí
pompézní jak slavnost světská

Démon mi blízcí říkají
není to přehnané
skutečnost přijímáme
mým bytím radosti praskají

Rád bych se opil lidskou radostí
úspěchem bez obav
šťastný jak dutohlav
bez dohry co láme kosti

Vždy ozve se zlo co mě provází
jak deka vše přikryje
dehtem zalije
zničí a pokojně odchází

Měl bych se stranou držet od lidí
mé bytí všem ublíží
smůla je jak děvku ojíždí
destrukci vyšle když úsměv můj uvidí

V sobě zlo jsem napravil
však kolem mě ne
to padá jak tíha kamene
a ničí vše co bych rád postavil.
Autor petrzal, 13.11.2019
Přečteno 202x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesně tak se cítím, také mám svou Tamaru ;-)

14.11.2019 06:37:29 | petrzal

Démonem už byl Lermontov...;-)

13.11.2019 12:41:16 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí