Hliněnka

Hliněnka

Anotace: Dreamy..:)

.
Chci psát potmě verše neslýchané
studem skryté
vášní zbrocené
Z vyhoštěné lodi
do vln hoď mě
ať plavu mezi krami
poušť slzy
srdce mé

A s námi malý
plamínek naděje
že kdesi oheň je
a nepálí živé

Ne prosím
dnes se prázdnem neopij
i ti co nosí nosy výš
pochopí
že jednou žijem

Pár poťuků klapek
pianu dám
nad ránem jako dar
rituál světla
Víš ono to bolí
když mrzne voda
a mění se skupenství
hlad
touha po dětství
Dnes už ji nevyměním.
Tu hliněnou kuličku
nezaprodám.
.
.
Autor Now, 16.11.2019
Přečteno 197x
Tipy 8
Poslední tipující: Kapka, Donne, jitoush, Akrij8, Dreamy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji.

19.11.2019 19:38:48 | Now

....ďolíčky malých......"učitelů"......lásky......Ji./úsměv/

17.11.2019 08:21:27 | jitoush

:) Už brzy ráno ve mně "budila" mnohé.
A hliněnky, taky bych je nevyměnila, jen je znovu mít:)

16.11.2019 23:36:20 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí