262800 hodin svobody

262800 hodin svobody

.
Za hodinu se člověk
splodí zrodí i zahyne
neřekne slova
stačí ovdovět
zamilovat
říci ne

A když má štěstí
( to je svaté )
na výběr času a zemi
nemusí filozof
kliky leštit
Autor před
ostnatým drátem stát
s básněmi

Manželé pravdy
mívají lži za příbuzné
na oslavě perlové svatby
pocity různé..

Někdy
se i v polstrované židli
neklidně vrtíš
Samet nahradí skleněné vlákno
Díky za to co se stalo
a s odfouklou řasou jedno přání
Ať zůstane
tento svazek
nadosmrti
.
.
Autor Now, 17.11.2019
Přečteno 185x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, J.Karasová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji.

19.11.2019 19:39:05 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí