Srdce

Srdce

Kdosi Ti ublížil a něco Ti vzal, kus Tebe odešel, však Ty zůstáváš tu dál. A chceš vykřičet všechen vztek, úzkost a žal, však náhle nejsou slova a hlas Ti kdosi vzal. Tak stojíš v tom tichu sám a v srdci bolest jako trám. Už vím co si mi chtěl říct osude, že jednou... Jednou tu nikdo nebude. Že vždy sám si stačit musíš, ikdyž při tom hodně zkusíš. Člověk prý se nemění a něco na tom bude. Jen když máš zranění, změní Tě to všude. Však v hloubce duše zůstane co bylo, kus dobra či zla co v člověku zbylo.Tak odpusťte mi, že mám v srdci místa více, než většina lidí, že bojuji jako lvice, když většina se stydí.Často se sama sebe ptám, proč lidem opět šanci dám. Proč se vám otvírám ochotná srdce dát a falešným přátelům dál po boku stát......Možná jednou uvidíte co je ve mě skryto a když ne mě nebude to líto. Kdo chce pozná sám,co všechno v sobě mám. A mé oči prozradí, že mám srdce co nezradí...
Autor Mirča, 17.11.2019
Přečteno 178x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí