BEZĎÁK

BEZĎÁK

Ve zpustlém bezdomovci před Teskem
jsem poznal kdysi talentovaného básníka.
„Propustili mě z práce,
jsem prý málo kreativní,“
vysvětlovala ta páchnoucí troska.
„Žena se se mnou rozvedla a
vyhodila mě z bytu,
protože jsem televizi pořád
přepínal na Art a
nedovolil jí v klidu sledovat
Česko Slovensko má talent.“
Zahanbeně jsem mu
vtiskl do dlaně dvacku.
„Nemáš ještě pětku?“ otázal se nesměle.
„Poznámkový blok už dneska stojí třicet korun.“
Autor Neklan, 23.11.2019
Přečteno 175x
Tipy 9
Poslední tipující: Donne, jenommarie, Dreamy, Kapka, Now
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Příběh skutečnosti.

23.11.2019 09:16:12 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí