Strach

Strach

Nejde zavřít do truhly
zazdít ani zakopat
Vznáší se jak temný dým
z dýmky starého stínu
Plíce kouř zžírá zevnitř
srdce stahují temné spáry
Je jak noční můra
která nabyla věčné podoby
Žal jež stvůry labyrintů budí
zbloudilé tmy hledají svá výsluní
Když truhla ztratí kouzelný zámek

A já se bojím
že mě ten Strach
Jednou vyděsí k životu
Autor honeybloody, 23.11.2019
Přečteno 400x
Tipy 9
Poslední tipující: dodola, Marten, jenommarie, Akrij8, Náladový básník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

STrach má někdy velké oči. ;-)

23.11.2019 23:53:06 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí