DVA ŘETĚZY

DVA ŘETĚZY

dva řetězy
dva řetězy na krku
zlato mě táhne k Bohu
a dusí mě po nocích
probodává tepny

já probodávam tepny
Bohu

jako odkaz
krev jako odkaz

to co ti necham
z kusu pomsty
je z velký části láska
kus mě

zlato
mě přidusí
tak že ti dam kus pravdy
nakrvácim tvoje svědomí
s radostí
úsměvem
funky
Autor Tony Montana, 28.11.2019
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: Marten, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí