bejvávalo 120 na 80

bejvávalo 120 na 80

kámo rok jsem si nezašukal
kámo moje holka šla za jiným
kámo rádi by mě vyhodili ze školy
kámo kámoši flušou na můj stín
chápeš?

Vidim svět jinak
a mam ho celej
skládam jeho střepy do sebe
pro tebe

a celej ten zvuk zní
tancuju do rytmu
sklenka v ruce
já tancuju na hraně

krev poteče ulicema z mýho srdce
120 na 80 je minulost

rodina
kde je?
kde jsou?
je jich jen pár

a rýmování
a frázování
a to všechno
mi může bejt fuk

když 120 na 80 bejvávalo

a z mojí upřímnosti
poteče krev do ulic
neni upřímnějšího
neni mrtvějšího
Autor Tony Montana, 29.11.2019
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: Marten, Donne, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí