Pro Adélku

Pro Adélku

Anotace: Pár limericku pro Adélky.

Adélka moc trucuje
Karla nyní miluje
řekla rázně zmizni
nejsi u mě v přízni
stále ještě trucuje

Dnes jsem viděl Adélku
v parku krmit veverku
ořech zrzce dala
z ruky si ho vzala
mám rád milou Adélku

Viděl jsem Adélku
pudrovat prdelku
proč to děvče fňuká
chytla totiž vlka
lituji Adélku

Adél krčí nosíček
odmítá teď sexíček
jak panna žít musí
po svatbě to zkusí
nechce proto sexíček
Autor Psavec, 02.12.2019
Přečteno 214x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Holis, Krahujec, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-D vtipná

02.12.2019 18:42:36 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí