Odlišné city

Odlišné city

Muži a ženy - alternativní světy,
Vidí se, slyší se, věnují si květy.
Jdou vedle sebe jak dvě paralely,
Jak kdyby si pravdu říci neuměli.
Ale nejdou spolu.

City už dneska nejsou populární,
V módě je prosté užívání.
A to, že dívky pak brečí do polštáře,
Nedělá z mužů přece lháře.
Jen jiný živočišný druh.

Že city někdy bolí hluboce
Že slz je více než rybek v potoce,
Že hodně je souzení nevinných obětí,
Že z života ztrácí se upřímná objetí,
To je v dnešní době běžné.

A mě to mrzí...
Autor Šíleně smutná princezna, 08.12.2019
Přečteno 231x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, šerý, Jeněcovevzduchukrásného, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí