Podzimní

Podzimní

Anotace: text

Lodě na nábřeží, utichlý světla.
Tvůj pohled sychravý, zase se mračím.

Vrásky na čele, letokruhy unavené.
Proč proti proudu, sám sebe ztrácím...

Lodě na nábřeží, ryk noci němý.
Tep již nebije - srdce bolavé.

(Ozvěny vlnobití, vzpomínky živé)
Proč proti proudu, tobě nescházím...

Čím jsme, čím budeme,
řeka si mlčí, v rytmu obyčeje.
Až lodě odplují, my zůstaneme.
Čekat na podzim...
Autor Rene N, 08.12.2019
Přečteno 254x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, Donne, šerý, Helen Zaurak, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vidím, že jsi tu nový, tedy vítej na Literu, Rene N :-)

08.12.2019 17:02:50 | Helen Zaurak

Zdravím a díky Helen .-)

09.12.2019 12:07:07 | Rene N

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí