Hra na pravdu bolí

Hra na pravdu bolí

Anotace: Jj, oddálit nevyhnutelné ale nelze.

*

Hra na pravdu bolí 

~~~~~~~~~~~~

Něco je ve vzduchu
a pravda bolí.
Zeptat se TĚ,
já mám strach.

 

Budu raději mlčet,
věřit a doufat,
že se to nestane
a rozpadne v prach.

 

Hlavou mi běží různé myšlenky.
Nikdy jsem nebyla v této roli.

 

Nechci jí slyšet, nechci jí znát.
Hra na pravdu hodně bolí.

 

Raději nebudu se ptát.
Moje rány se jen, těžko už hojí.

 

Já nechci teď na pravdu hrát.
Nebudu lhát.
Jen, mám z té bolesti,
opravdu strach.

 

Vždyť pravda . . . tolik bolí.

 

Tak, jestli máš mě rád.
Já vím, že nemáme si lhát.

 

Možná že i TY,
máš ale strach,
pravdu mi říct.

 

. . . Tak, nech jí ještě spát.

 

Ublížit si nechceme,
život nás k tomu dožene.

*

Autor jenommarie, 08.12.2019
Přečteno 304x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr, J.Karasová, Donne, Isla, Psavec, Helen Zaurak, zdenka, Jeněcovevzduchukrásného, Amonasr, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ať má navrch vždy láska ... z.

08.12.2019 16:52:40 | zdenka

Moc děkuji Zdeničko milá :-)*
,stále v to doufám.

08.12.2019 18:45:59 | jenommarie

:(

08.12.2019 15:45:49 | TheresiaDuranGoethe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí