Kočka

Kočka

Anotace: Taková kočičí věc ;-)

*

Kočka 

~~~~~

Jsem kočka co ráda vrní si a přede,
jazýčkem čechrám si svůj kožíšek.
Můžeš mě hladit, budu jen tak ležet.
Chytnu tě do svých paciček.

 

Drápky tě pozlobím, vycením zoubky.
Škrábat tě nebudu, čechrej mi chloupky.

 

Hezky mě podrbej a já se přitulím.
Rukou si se mnou hrej, vždy se ti natočím.

 

Teď se mi věnuj, jsem tvoje kočička.
Mám krásný kožíšek a milá očička.

 

Mňoukám a vrním, nechám se drbat.
Na ouška a bříško, teď nesmíš přestat.

 

Tak ještě chvilinku malou mě drbej.
Pak dobrou ňaminku do misky přidej.


Mňau. . .

kráásné drbaní,

 

jsem unavená,

 

už je čas,
na spaní.

                  

 ^,,,,,,^          ,,,
  •×•/         ,,,,
  ;;;;;;;;;~~~,,
  """ """::::::"""
  """ """      """
  ---  ---     ---

 

 

 

 

 

 

Autor jenommarie, 09.12.2019
Přečteno 220x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Isla, Amonasr, Frr, Donne, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se líbí mi to.

09.12.2019 07:58:21 | petrzal

Děkujíí TI ;-)

09.12.2019 07:59:35 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí