Básneň více než realistická

Básneň více než realistická

Dívám se na reklamu s krásnou mladou ženou, parfém taky pěkný,
však i kráska stane se vbrsku suchou větví.
Stáří dožene každého, pokud se ho vůbec dožije,
to je pravda jak by ne.

Můžeš být jako atlet s uhrančivýma očima a s hadicí velkou mezi nohama,
stáří tě však stále zžírá, jsi jeho potrava.
A jednou, až stáří bude míti ještě více hladu, tak rychle ubude ti síla,
stáří, smrt není žádná vila.

Život žil jsem krásný a bohatý, poznal dobré i zlé,
má žena je stále krásná, ostatní pro ti ní byly mdlé.
Jak říkám, žen v mém žití bylo také dost,
však moje žena je stále kost.

Žití zde na zemi skončí, však věřím, co věřím, jsem si jist,
že dostaneme se do krásných míst.
Do Světla, Lásky, Klidu, tam nebudeme prožívat tu lidskou bídu.
Tam bude jistě bytí překrásné, bytí tak Nádherné,
že si to tady nedovedeme ani představit.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 14.12.2019
Přečteno 193x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, šerý, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí