Zlatá neděle

Zlatá neděle

Anotace: O den později, ale ještě ten čas stále máme ;-)

*

Zlatá neděle 

~~~~~~~~~~

Ptáčci venku pějí
o "Zlaté neděli".
Růžová je barva čtvrté svíce,
"Láska" prý se nazývá.
Plamínek hoří více a více.
Pohled na něj,
nás hladí a zahřívá.

 

Ať plamínek lásky svítí všem.
Mladým i těm,
co je zdobí vráska.
V každý čas,
nejen o Štědrý den.
Náš život není,
jen cílová páska.

 

Zpomalme,
zapalme svíci "Lásky",
ať nás všechny zahřeje
a zdobí nás ty nejhezčí dárky,
úsměv, štěstí a naděje.

Autor jenommarie, 23.12.2019
Přečteno 257x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Květka Š., Amonasr, Donne, šerý, Isla, praetorian
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úsměv, štěstí, naděje to všem lidem prospěje :)

23.12.2019 08:57:22 | Isla

Ano, ať je všem vrchovatě dáno.
Není to v mé moci,
někdy přání pomůže,
zahnat mnohé nesnáze.
Milá Islo, TOBĚ také vše nejlepší;-)

23.12.2019 11:13:19 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí