Vánoční pro rodinku z literu

Vánoční pro rodinku z literu

Anotace: Vánoční pro rodinku z literu

Zdravím literovic rodinku
na vánoční veselí počkame si ještě
nějakou tu hodinku
a pak nás čeká dárků rozbalování
u stolu žádné odříkání
jednou za rok si pořádně do nosu dát
k tomu oblíbené koledy budou hrát
zítra je vše povoleno
zítra je vše dovoleno
přeji vám ať si užijete zítřejší
den jak se patří
štěstí vám do nového roku přinese
pod talířem šupina kapří
Autor kikin87, 23.12.2019
Přečteno 209x
Tipy 5
Poslední tipující: mirecek, Donne, Now, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také přeji krásné a pohodové svátky;-)

23.12.2019 23:07:56 | jenommarie

milá mladá soukmenovkyně, přeji Ti svátky veskrze lucidní a slowfoxové vkročení do roku nového***
s úsměvem
Frr*** :-D*

23.12.2019 20:10:00 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí