Šťastné a veselé

Šťastné a veselé

Anotace: len zopár prianí :)

 

Ahoj, ja viem že nie vždy sme za dobre

ale keď človek, snáď aj niekto ako ty odpúšťať vie

plný chýb a hriechov

a o veľa z nich ani prísť nechcem

dokonalosti som sa už dávno zriekol

napriek nim som tiež plný lásky a snov

ale nežiadam to len pre seba

lebo mne stačí len vysnívaný život s ňou

 

Pozdvihnime poháre

šampanské,

tie tváre veselé

a činy detinské

vtipy

nech ďalší rok nie je

takto rýchly

nech prehovoria

tí ktorí stíchli

všetci svojou cestou kráčajúc

nech zostane s nami každá z múz

nech zahojí sa

ryha zranených sŕdc

 

Nech sme šťastní...

 

Želám vám

aby sa vám srdce naplnilo

tým po čom túžite

a to dieťa ktoré zaspalo

aby sa prebudilo

v každom z nás

nech láska a viera víťazí

šťastné a veselé dvetisíc-devätnásť

aj dvetisíc-dvadsať a každý ďalší

rok

keď príde smutný deň, zajtrajšok bude krajší

ok?

To čo nosíš v sebe váž si

pretože to z teba robí

výnimočnou osobou

šťastné a veselé

a nech tá šťastná hviezda

žiari oblohou

 

Šťastné a veselé Vianoce obyvatelia liter.cz :)

Autor Dávid, 23.12.2019
Přečteno 195x
Tipy 4
Poslední tipující: Jarunka, Isla, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Šťastné a veselé vánoční svátky Davide. :-)

23.12.2019 23:11:49 | jenommarie

Ďakujem Vám :) prajem Vám sviatky plné lásky :)

25.12.2019 12:59:59 | Dávid

;-)

25.12.2019 13:14:21 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí