Na svatého Štěpána

Na svatého Štěpána

Anotace: Hezký 2.svátek vánoční ;-)

*

Na svatého Štěpána

~~~~~~~~~~~~~

Na svatého Štěpána,
máme plná bříška.
Koledujem od rána,
ouzká jsou nám dvířka.

 

Jedny dvířka ouzký,
druhé zase dlouhé,
lidi nejsou skoupý,
vždyť dnes Štěpána je.

 

Koledy jsme dostali,
hnedle plný batoh,
básničku nám uznali,
zase příjdem za rok.

Autor jenommarie, 26.12.2019
Přečteno 190x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Helen Zaurak, Anděl, šerý, Donne, praetorian, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí