10 let bez tebe

10 let bez tebe

A venku vločky
vzduch rozechvějí
Právě ty , co na tváři ji hřejí..
V hlasu meluzíny tiše v mrazu spí ..
Větru šeptá své trápení

Pokleká
u hrobu dítěte ..
Z tváře ledová krůpěj jí padá..
Ach ..zda bolí něco více na světě ..
Když v náruč svou jen prázdno stále trvá ..

Tu svíci co hoří vkládá do lampy..
Šeptá slova , která neuslyšíš
Zavírá oči aby vzpomněla si ...
Na to jak držela u prsu jeho líc ...

Venku vločky
její tvář hladí ..
Po tváři slzy mrazem třpytí se ..

Samotna v sobě
Dítě nemajíc ..

V duši to temno
choulí se ...
Autor Liduška, 28.12.2019
Přečteno 229x
Tipy 8
Poslední tipující: Tomcat, breberkar, kdotoví, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To mě rozplakalo :( To si nedokážu a ani nechci představit. Přeji hodně sil a i když to nikdy nepřebolí, tak ať máš ještě stále pro co žít.

05.01.2020 15:50:53 | breberkar

♡Liduško zlatá,
Nikdo neví, kolik bolí tvá ztráta.
Sílu měj.
Je to kruté moc, soucítím s tvojí boleSTí.

29.12.2019 17:47:44 | jenommarie

I kdyby 100 let bez dítěte...nikdy bych už nežila

29.12.2019 00:10:08 | Isabella Monvoisin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí