Poslední den roku

Poslední den roku

Anotace: Zítra je Silvestr :)

Sbírka: Verše

Poslední den do konce roku zbývá
Nový rok už se přes práh dívá

Ten starý se s námi loučí
jen co půlnoc se odporoučí

Vše zlé ať rok odnese si
a s tím všechny stresy

Poslední den byl soudce vážený
vždy o půlnoci do jámy svržený

Nový rok už na prahu čeká
čeká ho ovšem cesta daleká

Bídný rok pomalu hyne
s Novým brzy splyne
Autor Petr27, 30.12.2019
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: Amiradi, Donne, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cesta daleká, doufám že úspěšná a příjemná.

31.12.2019 15:57:44 | Donne

S chuTí do Nového roku, ať je nám do skoku. ;-)

31.12.2019 09:22:24 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí