Ze života cigarety

Ze života cigarety

Anotace: Báseň o cigaretě

Sbírka: Verše

Z cigarety stoupá dým
Když na popelníku leží
však lidským rukám chudým
zbytek žvára právem náleží

Z cigarety život prchá
když přiloží jí k ústům
denně kdejaká zlá mrcha
vždy provádím první průzkum

Citím vůni tabáku z cigarety
sotva si roličku ubalí
popel sype se na rety
hned však v koutku pálí
Autor Petr27, 31.12.2019
Přečteno 379x
Tipy 1
Poslední tipující: Amiradi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

cigarety smrdí:-D,
ale zlozvyky jsou různé

01.01.2020 12:42:27 | jenommarie

tak určitě :)

01.01.2020 13:06:39 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí