Bezkrídli anjel

Bezkrídli anjel

Anotace: Venované kolegyni, skvelej kamarátke a budúcej maminke :)

 

Nechaj znieť

tvoj spev

a nedovoľ zavrieť

tie dvere

do svojho srdca

 

Keď padne tma

a mráz zakreslí okná

pozri na ten talent

ktorý príroda má

keď sa ti zdá

že blúdiš

spomeň si na ľudí

ktorých ľúbiš

 

Keď pri pohľade späť

cítiš že tie najlepšie dni,

tie najlepšie dni sú preč

spomeň si že dnešok

je tým najlepším dňom

spomeň si že toto

je ten správny čas

nechaj sa viezť srdcom

nechaj znieť svoj hlas

nech zaznie pieseň

ktorou vedieš

veď vieš

že si výnimočná

a táto cesta

táto cesta je večná

poskladala si ju

pre rodinu

pre lásku, pre dcéru

každý meter si zlepila

so všetkým čo si zažila

z dobrého aj zlého

zo sĺz šťastia, i smútku

prechádzaš do cieľa

a keď sa cítiš unavená

prosím vedz, že nie si sama

 

Nechaj znieť

tvoj spev

a nedovoľ zavrieť

tie dvere

do svojho srdca

za chvíľu tou cestou

budeš kráčať s najväčším darom

budeš jej pomáhať

s prvými krokmi

a budeš tu pre ňu,

budete tu spolu

keď sa začne snažiť

poskladať vlastnú cestu

ja si len želám

aby si nikdy nezavrela

dvere do svojho srdca

aby nevyhasla svieca

ani v najväčšej búrke

si výnimočná,

si výnimočná

áno si

nechaj tú lásku

stále hriať v srdci

zostaň sebou,

prosím nech zahrejú sa všetci

bezkrídli anjeli

Autor Dávid, 02.01.2020
Přečteno 199x
Tipy 8
Poslední tipující: Jarunka, Kapka, Kyška, jitoush, Marten, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak zní (jak téměř) modlitba za lásku. Delší, ale není divu! První slokou se zrodí a nechce dosáhnout konce.

03.01.2020 01:20:28 | šerý

Ďakujem šerý :)

05.01.2020 22:51:06 | Dávid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí