Vzpomínka na Vánoce

Vzpomínka na Vánoce

Anotace: Vzpomínka na Vánoce

Sbírka: Verše

Je to sotva pár dnů
kdy skončily nám Vánoce
naposledy se za nimi ohlédnu
však je zřím zase po roce

Jakoby odešly teprve včera
a přitom byly už vloni
pamatuji si střípek Štědrého večera
jak Ježíšek u stromečku zvonil

Když štědrý večer jest,
sníh z nebe padá přesladký
nad Betlémem nejkrásnější z hvězd
jen pes tiše usnul u pohádky
Autor Petr27, 02.01.2020
Přečteno 262x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Pétík, šerý, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí