Na cestách

Na cestách

Vím,že to víš.

Jsou cesty, z kterých se nedá

vrátit .

Ostrým pískem ... bosou nohou .

Vyšlapaný z trav

chodníky v borůvčí.

Ostřicí přes bahno vypuštěného rybníka.

Víš,že to vím

Přes betonová města

dálnice.

Kopce naší země

Jsou cesty z nich se již ... nevrátíš ...
Autor Liduška, 05.01.2020
Přečteno 267x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, Iva Husárková, jenommarie, Isla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsou, ;-)

05.01.2020 12:01:00 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí