Pláč Ženy

Pláč Ženy

Anotace: Vzpomínka na transformující čas s partnerem. Chyby, niž se dopouštíme v čase, kdy nás ovládají emoce.

 

 

Křičíš jako můj otec!

"Proč naplákáš jako malá holka?!"

 

Protože ve mě trpí.
Jsem v zármutku.
Něco ve mě umírá.
Slzy očišťují cestu temnotou.
transformují mě a já se
Cítím být silnější.

 

Ale proč když jsem v nejzranitelnějším stavu

uplatňuješ mužskou sílu?

 

To bolí
Na srdci
V duši

 

A zklíčeně padám níž.

Tak proč jsi tak neohleduplný?

Víš co mě trápí říkám ti vše a muselo to jít ven.

Autor MiMiKa, 09.01.2020
Přečteno 262x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sere mě to

10.01.2020 07:21:13 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí