Záclony lásky

Záclony lásky

Anotace: Poslední školní den ztratil se v závěji, na konci adventu zhusta nám sněží, děti hned na sebe tři koule stavějí, já ale k domovu rychle už běžím...

Záclony lásky

 

Poslední školní den ztratil se v závěji

na konci adventu zhusta nám sněží

děti hned na sebe tři koule stavějí

já ale k domovu rychle už běžím

 

Maminka, tatínek, dávno už doma jsou

brzy k nám přijdou vánoční svátky

dívám se nahoru krajinou pohaslou

a rázem procházím vrátky

 

Vyprané záclony tu na mě čekají

Pojď přidat ruku k dílu!

Maminka zavolá, tatínek netají

rozmilý svár ve smíru

 

Bělostnou záclonu pod jednou garnyží

pošleme tam, kde zdobit má dům

my všichni, kterým jen čas trochu ublíží

 

Maminko, odpusť mi starostí půl…

Autor Zamila, 10.01.2020
Přečteno 293x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Básník Karel, Isla, šerý, praetorian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí