No tak dievča!

No tak dievča!

Anotace: Dovoľ mi ten letmý dotyk a tie slzy ti z tváre zotrieť...

 

No tak dievča ukáž sa

v tom svetle

v tom

svetle prirodzenom

neboj sa svojich chýb

aj tak

dokonalý nie je nik

ale ty si tá hviezda

ktorú nasledujem

a aj za všetky moria

nasledovať budem

 

No tak dievča

ty to vieš

viem, že to dokážeš

usmej sa

a na chvíľu

aspoň na chvíľu

myslí na to krásne,

na to nádherne miesto

na ktorom vládne

to čo ťa rozosmeje

no tak dievča

si úžasná

si tá slečna

a vládkyňa toho sna

 

Plávaš v oceáne

a vidíš sa v odraze

mojich mokrých očí

slzy nech pokojne tečú

a odplavia to zlé

ale keď spolu sme

dovoľ mi

ten letmý dotyk, a

zotrieť ti tie slzy z tváre

no tak dievča

dovoľ mi

zotrieť ti ich z tváre...

Autor Dávid, 10.01.2020
Přečteno 214x
Tipy 8
Poslední tipující: Kapka, Krahujec, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST* :-D*

10.01.2020 21:55:34 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí