JEN JÁ

JEN JÁ

z bolesti vytryskne láska
a já se modlim každym dnem
že jsem se nabolel už dost

jenže neni to dost
neni to dost

a já se odevzdávam
a ono ví
že to neni dost
neni to dost

a všechny vzpomínky
zůstaly se mnou
a nikdy nikdo nevzpomene
než já
než jen já

nikdo se nerodí než jen já
a neumírá než jen já

jedinej kdo je už
je jen já
a já píšu
a píšu pro sebe

jen já
už tu nikdo neni
a nikdo tu nikdy nebyl

z bolesti vytryskne láska
a já se modlim
že jsem se snad už nabolel dost

ale už tu nikdo nezbyl
jsem tu už jen já
Autor Tony Montana, 11.01.2020
Přečteno 311x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Dreamy, Marten, Frr, Anděl, zdenka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné...*ST*

11.01.2020 19:20:16 | Anděl

Pěkná báseň...vyjadřuje Tvé niterní Já. Rozumím .-)

11.01.2020 18:16:39 | Jaruška

jen já ... a ještě kdosi ... z.

11.01.2020 18:02:59 | zdenka

jen všichni za sebe...

11.01.2020 18:12:27 | Tony Montana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí