ZLOČIN

ZLOČIN

jestli tenhle život přežiju
tak to bude jízda

jenže víš jak velký příběhy končí
a každej nesem ten svůj

do dlaní do zápěstí
každý ráno toho pohledu

já to porušim
já to porušuju
já to zaplatim

dlažební kostky nesou semiš
pot steče s Diorem do rány
nižší fixace s větším leskem
elektrizuju se
a ruce se mi furt třesou

jestli tenhle život přežiju
a když ne

to celý město prozáří mnou
anihiluju se jim

já to klidně porušim
já to porušuju
já to zaplatim

dotkni se mě
- můžeš tápat ve tmě semnou
Autor Tony Montana, 13.01.2020
Přečteno 275x
Tipy 4
Poslední tipující: Roser, Kapka, šerý, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí