Je mi tu príjemne

Je mi tu príjemne

Anotace: Pri pohľade do jazera nevidím teba... A som za to vďačný :) zostaňte samy sebou bez ohľadu na to akých vás chcú mať druhí :)

 

Je mi tu príjemne

 

Cítim sa príjemne

 

Je mi tu...

 

A prečo by nebolo keď viem

že ja nanášam tie farby na plátno portrétu

chránim zvieraciu ríšu,

chránim planétu

už nežijem v tom tichu

a neživím pýchu

aj keď je za ťažko

niekedy odsunúť hrdosť

na druhú koľaj

chránim lásku aj sny o ktorých hovorím často

keď nejaký máš tak tú prekážku za ním zdolaj!

 

Je mi tu príjemne,

cítim sa príjemne

 

Sme samy sebe tvorcami

toho sveta

v ktorom žije mi

tá viera

na krajšie zajtrajšky

svoj život máme vo svojich rukách,

svoj osud si riadime my

a paradoxne ten najväčší nepriateľ žije v nás

sú to tie naše limity a obavy

nikto, nikto to za nás nespraví

tak prosím postav si

tie mosty

a nepáľ ich

pre druhých

sme ľudia tak si pomáhajme

keď to dokážu zvieratá v prírode

bolo by smutné keby toho nebolo schopné aj ľudstvo

 

Ten mier je v nás

tak mu dovoľme prejaviť

tá nádej je v nás

tak jej dovoľme prejaviť

tá sila je v nás

čo s ňou chceš vytvoriť?

 

Je mi tu príjemne,

cítim sa príjemne

 

A nemôžeš sa mi diviť

predsudky ktoré som sýtil

už prestal som živiť

je to v nás a konečne som zistil

že záleží na tom ako som sa cítil

a ako sa cítim teraz

Dávid keď si sa rozhodol tak pokračuj

a ten strop preraz!

 

A ja prerazím,

viem

je jedno koľkokrát spadnem

každým ďalším nádychom víťazím

nad sebou

s druhými nepretekám

pretože túžim byť najlepšou verziou seba

pri pohľade do jazera nevidím teba

a som za to vďačný

 

Je mi tu príjemne,

cítim sa príjemne...

 

Ako by mohlo byť inak

keď viem

že uspejem

dnes je deň

kedy sa mi splní

všetko čo si prajem

pozri ako kráčam,

smiali ste sa

ale pozri kam kráčam

a ďalej pokračujem

a prekračovať tie prekážky stále budem

lebo už nie som v tom sám

 

Kvôli vám

ten význam mám...

 

Je mi tu príjemne,

cítim sa príjemne

 

Odkedy mi prestali platiť výhovorky

o nedostatku času

neverili že sa dožijem prvého roka

a je mi dvadsaťpäť zrazu

mami ja ti ďakujem, ďakujem ti za dar života

 

a veľa ďalšieho...

Autor Dávid, 16.01.2020
Přečteno 239x
Tipy 4
Poslední tipující: Dreamy, jenommarie
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné uvědomění...:-)

17.01.2020 07:32:39 | Dreamy

Ďakujem Vám Dreamy :)

18.01.2020 14:43:54 | Dávid

Davide krásně jsi to napsal,
největší boj je ten vlastní,
boj sám se sebou
a ta výhra stojí za všechny výhry.
Ať je ti vždy příjemně
a vždy ten boj je malý,
ale ty jsi ho už vyhrál. ^ST^ :-) ;-)

16.01.2020 23:19:06 | jenommarie

Z celého srdca ti ďakujem Marie :)

16.01.2020 23:25:02 | Dávid

;-) :-)

16.01.2020 23:26:46 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí