Stereo..tip

Stereo..tip

Už dávno

nejsem vlčí

Nikdo mi tak neříká.

Ztichl hlas..

Ty hledáš jména,

jak dnes mi povíš..

Jak mi říkáš?


Ticho prošlo bytem

z kuchyně večeře zavoněla..

Jak málo stačí ti ke štěstí

plný talíř..pivo..spánek-

A ve mě?

duše osaměla..


Už dávno

nejsem vlčí..

Nikdo mi tak neříká...

A přec ve mě něco skučí

a něco kamsi utíká ...
Autor Liduška, 19.01.2020
Přečteno 211x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, Marten, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stereotip přijde vždycky a překonat se to dá, jen občas někdo potřebuje popostrčit ;-)

20.01.2020 08:06:00 | petrzal

To je smutné, když Láska uvadá...

19.01.2020 22:52:08 | Jaruška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí