Mrtví válečníci

Mrtví válečníci

dravec kroužící nad skladovými halami

nenechá se rušit větrem - má jen jeden cíl

myš strnulou pod hromadou starých europalet

a mé zmrzlé prsty žluté od kurkumy nic nezmohou

ani polský řidič co nadává u rampy na skladníky

 

spierdalaj!

kurewska robota!

 

na rozdíl od něho dravec vyčkává klidně až mysticky

jako by se vznášel nad indiánskou rezervací

a místo myši hledal duše mrtvých válečníků

ale je tu jen spousta líných skladníků

vystrašená myš

a ten Polák co hrozí pěstí

 

všechno je to tady chujowo!

 

cesty tisíckrát projeté

noci tisíckrát probdělé

dny krájené na kuřpauzy

kurvy u pangejtu

a v neposlední řadě

celníky – ty cioty zajebane!

 

víra tvá tě neuzdraví

ale dravec krouží dál a nic ho nezastaví

Autor Bohumil Krejza, 21.01.2020
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: Neegoista88, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná momentka...:-D* ST*

21.01.2020 11:24:54 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí