Vpravo v bok

Vpravo v bok

Stále moc nalevo jen chladná logika

někdy mě láká změnit se v komika

a jen tak bezcílně a bez tásku

houpat se lehce i když na vlásku.

 

Spíš nežli dělat přesný plány

mám chuť otvírat nový brány

nebýt zodpovědná -  tak moc

na cíl soustředěná.

 

Malovat krásný vzdušný zámky 

a hrát si svoje psychohrátky

a někdy zcela nevinně 

střihnout si sólo v kantýně....

 

Dělat si zkrátka co mě baví

a ne koukat, na čem svět se staví

a snít že víra komiků

přemůže i tu logiku.

Autor Joane, 21.01.2020
Přečteno 229x
Tipy 8
Poslední tipující: Donne, Guldrun, jenommarie, šerý, Frr, Dreamy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bez humoru je život jen velká těžká koule. :-) ^ST^

22.01.2020 08:37:11 | jenommarie

Umění nepřestat se smát a zachovat si nadhled.:-)

21.01.2020 20:49:04 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí