kdyby náhodou

kdyby náhodou

atomový bomby vybuchujou v oceánech
testujou se kdyby náhodou

mam kocovinu a čistim si zuby
kdybych náhodou s někym musel mluvit

nosim už dlouho u sebe kondom
kdyby náhodou byl dneska ten den

učim se mluvit cizíma jazykama
abych se kdyžtak mohl zaplejtat do svejch lží novym způsobem
a nedokázal to pak ani vysvětlit

scházim se po večerech s dívkama kdybych náhodou se cejtil sám

Swarowski láme světlo tak krásně
jako jiný lámou jinejm srdce

single malt whisky se dopijí
blended whisky se dopiji
všechno se dopijí
kdybysme náhodou zůstali střízlivý


a všechno se děje náhodou
náhodou se probudim
náhodou umíram
náhodou se narodim

ale nikdy náhodou
neuslyšíš tech pár slov
když seš v tom nekonečným tichu
sám
Autor Tony Montana, 26.01.2020
Přečteno 343x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v nekonečném tichu sami hm ,tento styl psaní žeru super je tam toho kdybysme dost na to abychom se posunuli beze strachu jít dál dost ale kdybych to nečetla nemohla bych tady napsat svůj úhel pohledu a kdybychom se báli i napsat co cítíme tak pak náhodou umřeme bez vlastního vyjádření třeba k tomuto textu a to by byla i škoda :)

28.01.2020 14:56:09 | xoxoxo

To je pěkně vystavěná poezie. A ten obrat "Swarowski láme světlo tak krásně...*"

26.01.2020 17:58:03 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí