Nostalgické blues

Nostalgické blues

Anotace: .

Je tomu už sedm let,
kdy naposled jsi mě spatřil.


A snad jsi se tehdy bál,
že jsem se změnila.
ale tak tomu nebylo.


Stále mě černý humor
nejen po osamělých nocích doprovází.
I dnes píši své volnomyšlenkářské báje,
a šípkový čaj mě stále doprovází.

Autor Haviko, 26.01.2020
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Dávid
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí