Feministka ve dne

Feministka ve dne

Anotace: Spíš jsem se potřebovala vypsat, než vás obohatit kvalitní poezií. Za vaše názory ale budu ráda.

Na džísku připínám

brož "smash the patriarchy"

hraju si na velkou holku

co nemá žádný strachy (coura)

 

Emancipovaně tančím městem

samolibá feministka

pod trikem bez podprsenky (coura)

tvrdím,že muže nepotřebuju

 

A pak seš tu ty

moje hříšný tajemství

a nejhorší noční můra

 

Když tu nejsi lžu si do kapsy

že už tě nepotřebuju

že vím co je pro mě dobrý a ty to nejsi

už jsem jak kolovrat (coura)

 

Protože stačí jedna zpráva

a jsem zas tvoje

jsem zas to, co veřejně odsuzuju

a po čem v samotě noci prahnu (coura)

 

Topím se v tom

nenaučili mě plavat v prázdných větách

co mi tvé horké tělo šeptá

než zas odjedeš a zmizíš

 

Proč ne, když ti vždy dám to, co chceš

(coura)

 

 

 

 

 

 

Autor Neobratná, 26.01.2020
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, Marten, Frr, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevyrovnaná dost.;-)
Je to jen ten samý kluk, takže ..coura ne.
Jen zda za to stojí, když pak má jen vztek sama na sebe. ;-)
Já se vždy řídím tím, aby se dobře četla a i mi něco vypověděla ta báseň. Sama sebe nepokládám za básnířku a píšu hlavně pocitově. ;-) třeba někdo ještě napíše názor.

26.01.2020 19:38:48 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí