Snažím se

Snažím se

Bolest, vztek, výčitky a vina,
pocit, že na mně nezáleží.
Spíš, než to spláchnout lahví vína,
chci přijít na to, oč tu běží.

Cítím víc, než dokážu snést.
Mé srdce je rozvodněná řeka.
Není to osud, není to trest,
takový je život člověka.

Snažím se být dobrý člověk,
ale jsem taky jenom člověk.
Autor Ešus, 27.01.2020
Přečteno 253x
Tipy 4
Poslední tipující: Donne, Guldrun, jenommarie, praetorian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí