Rychlost času

Rychlost času

Čas utíká hodně rychle
Můj život byl dosud jako krychle.

V poslední době nemám ponětí o čase
Vždy jsme se bavili o nečase.

Nedávno jsme byli ještě děti
Teď jsou z nás studenti
O krok blíž k smrti.

Osmnáctka na krku
Natahuje nitku.

Nitku mého života
Abych neskončila pohoda.

Občas je třeba čas zastavit
A další věci si opatřit.

Práce, rodina, studium,
A to je jenom minimum.

Snad čas se zpomalí
A všichni si budou užívat života.

Zážitky člověk nikdy nezapomene
A ve stáří na ně v dobrém vzpomene.
Autor Vydima27, 28.01.2020
Přečteno 192x
Tipy 5
Poslední tipující: Guldrun, Iva Husárková, jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí